Targeta de presentació

diumenge, 10 de juny del 2012

¿Regreso al futuro?

Aquest dimecres vaig assistir a la primera trobada presencial ProCatTic, anomenada ProCatTIC 2012. Aquesta trobada consisteix en la desvirtualització i realització de Networking (xarxa de contactes) Efectiu, organitzada per Gettingcontacts, del Grup de Professionals Catalans de les TIC (a LinkedIn).

La veritat és que vaig quedar encantada i em sento molt orgullosa d'haver format part d'aquest esdeveniment, que es va dur a terme a l'edifici Media Tic, de Barcelona.

La Rosaura Alastruey, directora a ProyectosTIC, ens va delectar i va fer mantenir la nostra atenció amb una ponència molt original i dinàmica. Mentre rememorem "Matrix" prenent una pastilla vermella i una altra de blava, ens fa adonar que "el món està canviant i no tornarà a ser com abans"; ja que fins i tot eines que fem servir per millorar la recerca de feina, com ara el currículum vitae, es poden arribar a convertir en elements impensables ara per ara. Us ho podeu creure que un currículum es pugui presentar en realitat augmentada?
Fins a on arribarem a parar per tal de presentar la nostra candidatura a un possible contractador?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada