Targeta de presentació

dilluns, 26 de març del 2012

El teletreball

Avui en dia, ser dona, mare i estar a l'atur pot provocar una angoixa molt important: aquests condicionants faran que, molt probablement, aquesta dona quedi la darrera a una llarga llista d'aspirants. A més a més de la pròpia preocupació de la treballadora sobre cóm s'ho haurà de fer per arribar a facilitar conciliar la seva vida familiar i professional.

Al programa Extraradi, de COMRàdio, del dia 29 d'abril del 2011, davant la pregunta sobre quines formes de treballar ens poden ajudar a la conciliació entre feina i família, l'Olga Vallejo analitzava el teletreball, com una d'aquestes alternatives a la conciliació. Ho feia en una xerrada, que us adjunto aquí mateix, amb en Pedro Esteban, responsable de teletreball de l'empresa Keepu, Javier Ibar, director de l'àrea laboral de Foment del treball i Maria Benito, autònoma i teletreballadora.

1 comentari:

  1. Estic d'acord amb que el teletrball, en general, permetria millorar la conciliació de la vida laboral i familiar. Entenc que cal potenciar aquesta alternativa, però amb una regulació clara i justa.

    ResponElimina