Targeta de presentació

dimarts, 20 de març de 2012

El comerç

Molta gent pensa que el comerç immigrant fa competència deslleial envers l'autòcton.

Mireu i escolteu bé aquest Vídeo còmic "Ciència, rumors i cintes de vídeo: immigració i comerç"Queda clar, doncs, que no fan els horaris que els dóna la gana, al marge de la llei, i no li posen cap barrera als altres comerços, oi?

El 8 de febrer va tenir lloc, a la seu de la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) i del Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de Barcelona (CG), una jornada de treball d’“El comerç t’acull”. Aquest projecte de la CCC, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, de l’Ajuntament de Barcelona i de la Diputació de Barcelona, té, entre altres objectius, fomentar l’associacionisme comercial, millorar el perfil professional dels treballadors del comerç i afavorir la inserció laboral dels nouvinguts en aquest sector.

A més a més, encara que ens costi, hem de començar a imaginar-nos molts joves, fills i filles de persones d'origen immigant, l'anomenada segona generació, com a referents de futur a Catalunya: com a presentadors de televisió, metges, professors, o els mateixos botiguers, entre d'altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada